Verenigde Staten Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope autoverhuur in Fort Lauderdale Off Luchthaven, Verenigde Staten

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$9
PER DAG
9
PER DAG
Fort Lauderdale Off Luchthaven Autoverhuur - Vanaf  9 USD / Vanaf 9 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Fort Lauderdale Off Luchthaven

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Fort Lauderdale Off Luchthaven

4.6 stars

4.6 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 1297 op onze klantenquête..

4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 

Since I found rentalcargroup.com,years ago, I don’t change them for any other company. Always happy!!!

-

Fort Lauderdale Off Luchthaven Autoverhuur

De Fort Lauderdale Off Luchthaven Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Fort Lauderdale Off Luchthaven. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Fort Lauderdale Off Luchthaven en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

De Fort Lauderdale Off Luchthaven Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Fort Lauderdale Off Luchthaven over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Fort Lauderdale Off Luchthaven. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Fort Lauderdale Off Luchthaven.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Fort Lauderdale Off Luchthaven. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Wat doe SHUTTLE BUS ?
De SHUTTLE BUS is een optie die sommige huurauto instanties bieden om het ophalen van de auto. Op onze website kunt u een lokale leverancier die direct aan de luchthaven. Echter, de SHUTTLE BUS is een gratis bus of minibus-service die wordt aangeboden door de plaatselijke verhuurder. De bus kan gemakkelijk gevonden worden in de voorzijde van de aankomsthal en brengt u naar de auto verhuur kantoor om uw auto op te halen. Als u problemen hebt met het vinden van de SHUTTLE-BUS van uw autoverhuur bij aankomst kunt u bellen met het telefoonnummer van de lokale onderneming op uw autohuur voucher. Zij zal u instrueren over hoe te vinden van de bus en komen op het kantoor.

Heb ik een internationaal rijbewijs om een auto te huren in {LOCATIE}?
Een geldige bestuurders - ´s-licentie is vereist om te worden in staat om een auto te huren. U moet een internationaal rijbewijs, samen met uw eigen huis-licentie als u het huren van een auto uit het land waar uw eigen vergunning is afgegeven. Het is altijd aan te bevelen om de verdere eis in het lokale verkeer-afdeling, waar je thuis vergunning is afgegeven. We raden altijd sterk het hebben van een internationaal chauffeur´s-licentie met u wanneer u gaat voor een vakantie in het buitenland. De plaatselijke autoverhuur bedrijf kan weigeren om u de auto indien u niet aanwezig.

Kan ik reizen met mijn huisdier?
Reizen met uw huisdier is niet toegestaan, helaas. Dit is een algemene regel voor alle autoverhuur bedrijven. Deze verordening wordt voornamelijk geleverd in om uw reis veilig en houden onze auto ' s zo schoon mogelijk. Huisdieren, zoals we weten, laat hackles op de bekleding die kunnen worden moeilijk te verwijderen. In veel landen zijn er speciale wet-en veiligheidsprocedures met betrekking tot het reizen met dieren. Speciale kooien of gordels autoverhuurbedrijven bieden niet noodzakelijk zijn voor het transport van dieren.

Hoe oud zijn de auto ' s?
Als een online autoverhuur bemiddelaar zijn wij niet in staat zijn om geef het bouwjaar van de auto die u ontvangt. De exacte merken, modellen en de bouw jaar kunnen niet worden gegarandeerd en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De voertuigen die u online te zien zijn voorbeelden gebaseerd op de meest voorkomende voertuig in de vloot voor elke categorie. De voertuigen zijn voorzien technisch in perfecte omstandigheden. We kiezen onze autoverhuur aanbieders zorgvuldig en zie dat ze altijd update van ze wagenpark. Echter, de normen van de auto ' s ook afhankelijk van het land waar u zou willen huren van de auto. We kunnen bevestigen dat de grootte van de auto en de opties die u hebt gekozen.

Wat gebeurt er als ik mijn huur auto terug laat?
Tijdens het maken van de reservering, zal u worden gevraagd om te kiezen exacte drop-off tijd. In het geval dat u zal worden te laat en niet terug de auto op de aangegeven tijd, moet u dringend contact opnemen met de plaatselijke verhuurder. De berekening van onze autoverhuur dag is gebaseerd op 24 uur en een toeslag kan worden toegevoegd aan uw factuur voor het retourneren van de auto na de aangegeven tijd. Late drop-off is mogelijk, maar het hangt af van de lokale leverancier en hun openingstijden. Als u een vertraging, neem dan contact op met de plaatselijke leverancier. Een aantal lokale kantoren sluiten op een bepaalde tijd, dus het is van essentieel belang om hen te adviseren. Er zijn niet verplicht om de auto te houden. Voorkom verrassingen en onverwachte extra kosten dient u de voorwaarden en condities.

Other car rental locations in Fort Lauderdale met dagprijzen

  • Port Everglades 65.00 USD
  • Fort Lauderdale Port Everglades 65.00 USD
  • Fort Lauderdale Sunrise Blvd. 65.00 USD
  • Fort Lauderdale/galleria Mall 65.00 USD
  • Ft . 65.00 USD

Een deel van Ecommerce Group Ltd