Autoverhuur Chicago Centrum

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Chicago Centrum
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Chicago Centrum huurauto - reisinformatie

Chicago Centrum Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Chicago Centrum. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Chicago Centrum en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Chicago Centrum Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Chicago Centrum over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Chicago Centrum. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Chicago Centrum.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Chicago Centrum. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Chicago, in Illinois aan Lake Michigan, is een van de grootste steden in de Verenigde Staten. Willis Tower (voorheen de Sears Tower) en Tribune Tower of Neo-Gothic Architecture. De stad staat ook bekend om zijn musea, waaronder het Chicago Art Institute met zijn invloedrijke impressie.

Elk van de tegenovergestelde dingen waar Chicago bekend om staat, zijn hotdogs in de Chicago-stijl, pizza (diepe schotel) in de Chicago-stijl, Maxwell Street Polish Sausage, jazzmuziek en gangsters zoals Scarface in de jaren 1920. Chicago staat ook bekend om fascinerende architectuur zoals de Sears Tower, talrijke musea en tal van toegewijde sportfans.

Er zijn keuzes voor één bedrijf binnen de buurt Near North, zoals Eataly (Italiaans) en Latinicity (Centraal-Amerika) binnen de Loop. Ze waren de belangrijkste grote voedselhalopeningen in het centrum sinds het leven van Lettuce Entertain Yours Food.

Als het gaat om iconische gerechten is Chicago een klasse apart. Probeer een andere stad te noemen die eigenlijk maar één beroemd gerecht heeft. Chicago heeft VIER, deep dish pizza, hotdog in Chicago-stijl, popcorn en Italiaans rundvlees met sandwiches.

De stad staat bekend om een aantal beroemde gerechten die geen enkele stadstoerist zou laten liggen. We zijn hier om je te helpen je te concentreren op de ware smaak van Chicago en je te laten zien waar de lokale bevolking naartoe gaat om hun trek te stillen. We sturen je een lijst met meer dan 20 kenmerkende Chicago-gerechten in deze Chicago-voedselgids die je moet proberen als je je een weg door de stad eet.

Stranden worden niet langer beschermd door strandwachten, dus zwemmen is niet veilig. Wanneer het 2020-seizoen het Memorial Day-weekend opent, zullen de stranden opnieuw worden gevuld met strandwachten. We nodigen u uit om te blijven genieten van de paden en de parken langs het meer van Chicago.

Summertime in Chicago gaat over zoveel mogelijk tijd buitenshuis doorbrengen als menselijk mogelijk is en we kunnen geen betere manier bedenken om van de zon te genieten dan op stranden in Chicago. Je kunt je favoriete band zeker zien spelen op een van de zomermuziekfestivals in Chicago of genieten van een cocktail in enkele van de beste rooftopbars van de stad, maar niets is te vergelijken met de elegantie van de stranden van Chicago.

In de jaren tachtig begonnen dj's Ron Hardy en Frankie Knuckles een nieuwe soort discomuziek te draaien die was opgebouwd uit bas- en drummachines in clubs in Chicago, en vestigde de stad als een centrum van danscultuur en de geboorteplaats van housemuziek. Of het nu het drukke seizoen is van zomerse muziekfestivals of de winter in Chicago, deze dansclubs houden tot diep in de nacht elektronische acts en getalenteerde dj's op het podium.

Chicago is een populaire autoverhuurbestemming; Chicago is de thuisbasis van verschillende autoverhuurbedrijven met een grote verscheidenheid aan verschillende soorten auto's. Veel van onze klanten huurden een auto in Chicago en ervaarden het goed. Wacht niet met het boeken van uw auto in Chicago totdat u weet dat de prijzen zullen stijgen en dat het aanbod klein zal zijn. Vaak is er een gids voor huurauto's om de klanten te ondersteunen en bij te staan.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Chicago Centrum

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Chicago Centrum

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Chicago Centrum:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.8 (119)
  Vanaf $ 63 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 64 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 87 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (432)
  Vanaf $ 30 /dag

Kaart met huurauto locaties in Chicago Centrum

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Chicago Centrum.

Locaties in Chicago Centrum

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Chicago Centrum:

Andere autoverhuur locaties in Chicago Centrum

Wij bieden de volgende Chicago Centrum autoverhuur locaties