Autoverhuur New York

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in New York
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

New York huurauto - reisinformatie

New York Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor New York. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in New York en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

New York Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in New York over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in New York. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op New York.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op New York. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

New York City bestaat uit 5 stadsdelen waar de Atlantische Oceaan de Hudson River kruist. Manhattan vormt de kern, een dichtbevolkte gemeente die een van de belangrijkste industriële, politieke en culturele centra van de wereld is. De iconische locaties bevatten wolkenkrabbers zoals het Empire State Building en het uitgestrekte Central Park. Het Broadway Theatre ligt op Times Square.

The Brooklyn Bridge, opgericht tussen 1869 en 1883, verbindt Brooklyn met Manhattan. The Bridge is een van de meest indrukwekkende monumenten van New York City. Zie hier meer. Times Square, het grootste plein van New York, staat bekend om zijn vele Broadway-theaters, bioscopen en elektronische reclameborden. Van populaire gerechten zoals pizza en bagels tot lokale klassiekers, waaronder sandwiches met falafel en "BEC".

New York brengt veel op tafel als het gaat om eten. Alleen Manhattan lijkt verantwoordelijk te zijn voor vele culinaire trends in Amerika, waaronder pizza, hotdogs en bagels met spek. Maar iconische gerechten hebben de overhand buiten de stad. Of je nu van buffelbar-vleugels houdt of van chique Newberg-kreeft, hier zijn de beroemde gerechten van de staat New York.

Een van de beste dingen van New York City is de diversiteit van mensen en er is geen betere manier om de smeltkroes van New York City te ervaren dan door in het eten te graven. New York City is een enorme stad met duizenden en duizenden restaurants. Deze lijst met de top 10 restaurants in NYC is dus niet compleet, maar het is een verzameling van de beste restaurants die ik zelf heb geprobeerd tijdens mijn recente reis

New York, bekend van New York City en majestueuze Niagara Falls, is een staat in het noordoosten van de VS. Het Empire State House, Times Square en Central Park bevinden zich op Manhattan Island, NYC. In de haven van New York staat het beroemde Vrijheidsbeeld. In het noorden zijn er stranden op Long Island, de Montauk-vuurtoren, de chique Hamptons.

Het nachtleven van New York zit vol met de beste, meest jazzy en sexy after-dark actie. Dit is een van de gelukkigste tijden op aarde wanneer de zon ondergaat, om echt te leven. New York is nog steeds de hele dag levendig. En als de nacht aanbreekt, komt er een ander soort krachtige golf in het gebied.

De nachtclubs verdringen zich met de feestbeesten, ongelooflijke drankjes staan op de vloer van de bar en er zijn handen in de lucht te zien. Alleen het Vrijheidsbeeld wordt 's avonds' verschuldigd '. Maar uitgaan en drinken zijn niet het enige waar mensen van genieten in het nachtleven in New York. Dit is wat u kunt doen om u 's nachts in de menigte te mengen.

NYC staat bekend om zijn nachtleven. Of het nu trendy cocktailholen zijn, gezellige duikbars of clubs die alleen flesjes serveren, het after-dark entertainment van de stad is net zo opwindend als nooit tevoren. Ontdek waar u kunt drinken, dansen en naar muziek kunt luisteren in de 5 stadsdelen in dit segment.

Rondrijden met een huurauto in Big Apple City is misschien controversieel, maar niet onmogelijk. het is een geweldige manier om rond te dringen, maar we stellen voor dat u alleen naar de wetten van het lokale verkeer kijkt, omdat deze zullen verschillen van wat u gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer binnen een uur druk kan zijn, dus het kan langer duren om uw bestemming te bereiken.

Alleen voor een bezoek met collega's of voor een vergadering / congres. U kunt kiezen uit vele soorten huurauto's. We kunnen 1-persoons huurauto leveren, of zelfs tot 9 personen. Goedkope economy-auto's of duurdere voertuigen; het juiste voertuig van uw keuze zal er nog steeds zijn.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in New York

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in New York

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in New York:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.8 (119)
  Vanaf $ 63 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 64 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 87 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (432)
  Vanaf $ 30 /dag

Kaart met huurauto locaties in New York

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in New York.

Locaties in New York

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in New York:

Andere autoverhuur locaties in New York

Wij bieden de volgende New York autoverhuur locaties